video-cv_siteUit de Verenigde Staten komt de video-cv naar Nederland overwaaien. In deze economisch moeilijke tijd liggen de banen niet voor het oprapen en werkgevers verwachten dan ook een creatieve sollicitatie van sollicitanten. De meeste sollicitatiebrieven verdwijnen in de prullenbak zonder dat er verder wordt gelezen dan de eerste alinea. Een goede manier om indruk te maken is via een video-cv. In deze video legt u uit wie u bent en men maakt meteen kennis met u.

Door een goede sollicitatievideo laat u tevens een goede indruk achter. U kunt in uw sollicitatievideo bijvoorbeeld uw leefomgeving laten zien, uw functie bij uw huidige/laatste werkgever en laat men kennis maken met uw hobby’s en hoe familie en vrienden u zien. U zult merken dat u sneller wordt uitgenodigd voor een gesprek, want bewegend beeld laat nou eenmaal een andere indruk achter dan een brief met een fotootje. Wij zorgen voor een creatieve en duidelijke boodschap. Een investering voor uw toekomst.

Wij werken met opnamedagen en bepaalde formats waardoor we de kosten voor kandidaten laag kunnen houden. Opnamedagen zijn op centrale locaties in Nederland en kandidaten kunnen kiezen uit verschillende formats wat betreft vormgeving.

Inhoud:

  • Opnames op centrale locaties (wij hebben opnamelocatie door heel Nederland);
  • Uiteindelijke video volgens format (60 tot 90 seconden);
  • Video wordt digitaal aangeleverd;
  • Video wordt binnen 10 werkdagen na de opnames aangeleverd.

Tarieven verstrekken wij op aanvraag. Vraag naar onze opnamedagen en mogelijkheden!

Waarom een video-cv gebruiken?:

Voorbeeld video-cv:

Voorbeeld video-cv: